Kedves Látogató! Üdvözöljük honlapunkon!

Az alábbiakban olvashatják vállalatunk tulajdonosa, Gordon Bourns köszöntőjét.

Mikor a szüleim, Marlan és Rosemary Bourns 1947-ben elkezdték tevékenységüket egy kis garázsban, még nem is sejtették, hogy az általuk fejlesztett termékek majdan megtalálhatóak lesznek autókban, mobiltelefonokban, számítógépekben, a rákos megbetegedések kezeléséhez használt röntgengépekben, sőt még “Marsjárókban” is. Mindezek mellett pedig sikeresen támogatták az akkoriban még csak szárnyalni kezdő repülőgépipart, azáltal, hogy olyan elektronikai komponenseket és szenzorokat fejlesztettek, amely ezen iparág magas elvárásainak is megfeleltek.

 

A szüleim egy egyszerű filozófiára építették cégünk működését: kiváló minőségű terméket gyártani, mellyel magas szinten tudjuk kielégíteni vevőink igényeit. Ezen alapelv vezérli a mai napig a Bourns vállalatot. 70 éve folyamatosan fejlődik a vállalat és ezen a továbbiakban sem szeretnénk változtatni, hiszen ez szolgálja azt, hogy a vevőink elégedettek legyenek termékeinkkel. A Bourns elkötelezett az új és innovatív termékek fejlesztésének irányába, mindezen célt, pedig vállalatok felvásárlásával és új gyártósorok létrehozásával igyekszik megvalósítani.

 

Büszke vagyok arra, amit a kezdetektől elértünk, hiszen ezek segítették azt, hogy ma a Bourns piacvezető szerepet töltsön be az elektronikai iparágban. Immáron több mint 70 éve működünk, melyet szeretnék megköszönni munkatársaiknak, hűséges partnereinknek és vevőinknek, akik segítettek elérni ezt a mérföldkövet. Mindannyian büszkék lehetünk arra az innovatív és jövőbe tekintő vezetésre, amelyet anno a szüleim kezdtek meg és amelyet a mai napig követünk sikerünk érdekében.

 

Üdvözlettel,

 

Gordon Bourns

Chairman of the Board and CEO

Autóipari üzletág

Gordon Bourns

Chairman of the Board and CEO

Nagy Szilárd

WW Automotive & ESO Controller

Rehák Zsolt

VP of Engineering

Süvöltős András

Pénzügyi vezető

Holicsek Tibor

Minőségbiztosítási vezető

Góger József

Tesztlabor vezető

Köllő Ibolya

HR-vezető (Ajka)

Molnos Kata

HR-vezető (Veszprém)

Kiss Ildikó

Logisztikai vezető

Mázi-Szabó Éva

Beszerzési vezető

Oláh Attila

Termékfejlesztési vezető

Bolla András

Operations Manager

Szabó Sándor

Új termékbevezetési vezető

Kovács Károly

Termelésvezető

Csehi Gergely

Mérnökségvezető

Komponens üzletág

Hideghéti Kata

Sales Data Supervisor

Görög Roland

Customer Service Manager