Kedves Látogató!

Üdvözöljük honlapunkon!
Mióta a Bourns 2005-ben felvásárolta a gyárat, nagyon sok területen jelentős növekedést és fejlődést értünk el a cégcsoporton belül is, ami elkerülhetetlenné tette, hogy az anyavállalatunktól elkülönülten is megmutassuk magunkat.

Manapság egy vállalat életének egyik legnagyobb kihívása, hogy új piacok szerzésével folyamatos növekedést tudjon fenntartani a költségek csökkentése és állandó változáskezelés révén.
A Bourns ezt a célt elérte és követni tudja az alapítóink által meghatározott filozófiát: kiváló minőségű termékek előállítása magas színvonalú hozzáadott értékek és szolgáltatások biztosításával a legnagyobb szintű vevői megelégedettség érdekében. Tudjuk, hogy üzleti tevékenységünket munkatársaink teszik sikeressé. Megbízunk kollégáinkban és nagyfokú önállóságot biztosítunk számukra. Elköteleződtünk a folyamatos szakmai továbbfejlődés mellett. Így tudja a magasan kvalifikált mérnök csapatunk biztosítani, hogy a vevőink igényeit mindig a legújabb technológiai megoldásokkal szolgáljuk ki. A gyártó- és minőségbiztosítási csapatunknak köszönhető, hogy csakis a legmagasabb színvonalon termelünk,
a vevői-kapcsolattartó munkatársaink pedig kellően felkészültek, hogy minden vevői kérés kielégítő választ és megoldást kapjon.

Cégünk küldetése, hogy globális szinten kielégítsük a vevőink igényeit, miközben az innovatív tervezésű, kiváló minőségű és rendkívüli értékű technológiai termékeink által stabil piaci növekedést érjünk el. Szeretnénk, ha munkatársaink sok élménnyel gazdagodhatnának, úgy mint: a felelősségvállalás és csapatmunka, a fejlett technológia és rendszer, a folyamatosan fejlődő termékek és szolgáltatások, valamint a piaci vezető szerep és a teljes mértékű üzleti tisztesség.

Kovács Csaba

Gyárigazgató

Autóipari üzletág

Kovács Csaba

Gyárigazgató

Nagy Szilárd

WW Automotive & ESO Controller

Süvöltős András

Pénzügyi vezető

Góger József

Tesztlabor vezető

Molnos Kata

HR vezető

Sándor Zsolt

Beszerzési- és SQA vezető

Horváth Károly

Minőségirányítási vezető

Oláh Attila

Termékfejlesztési vezető

Szabó Sándor

Launch Manager

Kovács Károly

Termelésvezető

Szável Krisztián

BU termelésvezető

Komponens üzletág

Hideghéti Kata

Sales Data Supervisor

Görög Roland

Customer Service Manager