Kedves Látogató!

Üdvözöljük honlapunkon!
Mióta a Bourns 2005-ben felvásárolta a gyárat, nagyon sok területen jelentős növekedést és fejlődést értünk el a cégcsoporton belül is, ami elkerülhetetlenné tette, hogy az anyavállalatunktól elkülönülten is megmutassuk magunkat.

Manapság egy vállalat életének egyik legnagyobb kihívása, hogy új piacok szerzésével folyamatos növekedést tudjon fenntartani a költségek csökkentése és állandó változáskezelés révén.
A Bourns ezt a célt elérte és követni tudja az alapítóink által meghatározott filozófiát: kiváló minőségű termékek előállítása magas színvonalú hozzáadott értékek és szolgáltatások biztosításával a legnagyobb szintű vevői megelégedettség érdekében. Tudjuk, hogy üzleti tevékenységünket munkatársaink teszik sikeressé. Megbízunk kollégáinkban és nagyfokú önállóságot biztosítunk számukra. Elköteleződtünk a folyamatos szakmai továbbfejlődés mellett. Így tudja a magasan kvalifikált mérnök csapatunk biztosítani, hogy a vevőink igényeit mindig a legújabb technológiai megoldásokkal szolgáljuk ki. A gyártó- és minőségbiztosítási csapatunknak köszönhető, hogy csakis a legmagasabb színvonalon termelünk,
a vevői-kapcsolattartó munkatársaink pedig kellően felkészültek, hogy minden vevői kérés kielégítő választ és megoldást kapjon.

Cégünk küldetése, hogy globális szinten kielégítsük a vevőink igényeit, miközben az innovatív tervezésű, kiváló minőségű és rendkívüli értékű technológiai termékeink által stabil piaci növekedést érjünk el. Szeretnénk, ha munkatársaink sok élménnyel gazdagodhatnának, úgy mint: a felelősségvállalás és csapatmunka, a fejlett technológia és rendszer, a folyamatosan fejlődő termékek és szolgáltatások, valamint a piaci vezető szerep és a teljes mértékű üzleti tisztesség.

Kovács Csaba

Gyárigazgató

Autóipari üzletág

Kovács Csaba

Gyárigazgató

Nagy Szilárd

WW Automotive & ESO Controller

Süvöltős András

Pénzügyi vezető

Góger József

Tesztlabor vezető

Molnos Kata

HR vezető

Sándor Zsolt

Beszerzési- és SQA vezető

Oláh Attila

Termékfejlesztési vezető

Szabó Sándor

Launch Manager

Kovács Károly

Termelésvezető

Szável Krisztián

BU termelésvezető

Komponens üzletág

Hideghéti Kata

Sales Data Supervisor

Görög Roland

Customer Service Manager