VÁLLALATUNK célja, hogy megfeleljünk világszerte működő vevőkörünk elvárásainak és stabil növekedést tudjunk elérni innovatív tervezéssel, kiváló minőségű termékekkel, és kiemelkedő szolgáltatással.

Elkötelezettek vagyunk a kiválóság, kollégáink, technológiáink, rendszereink, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, az iparági vezető szerep, és a lehető legmagasabb szintű integritás mellett.

Ennek érdekében hoztuk létre és folyamatosan fejlesztjük MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI rendszerünket, ami legalább megfelel az elvárásoknak, vagy felül is múlja azokat, és a következőkre koncentrál:

 

INNOVÁCIÓ

Innovatív és kiváló minőségű termékmodelleket fejlesztünk, amelyek megfelelnek vevőink jelenlegi és fejlődő igényeinek.

VEVŐI ELKÖTELEZETTSÉG

Folyamatosan fejlesztjük termék előállítási és szolgáltatási folyamatainkat vevőink elégedettségének fejlesztése érdekében.

MUNKÁK MINŐSÉGE

A veszteségek állandó csökkentése érdekében a nulla hiba stratégia szellemében el kell kerülni a hibákat a termékeinknél és szolgáltatásainknál, mely garantálja vállalatunk sikerét.

BESZÁLLÍTÓI FEJLESZTÉS

Beszállítóinkat úgy tájékoztatjuk, hogy aktívan támogathassanak bennünket a probléma megoldásánál, hozzájárulva a termékeink, folyamataink fejlődéséhez.

DOLGOZÓI ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MOTIVÁCIÓ

A folyamatos képzés és fejlesztés révén biztosítjuk a feltételeket a szervezet minden tagja részére, hogy a képességeiket teljes egészében kihasználva, részt vegyenek a minőségi célkitűzések megvalósításában.

ETIKAI ÉS TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A környezetvédelmi, munkavédelmi és egészségvédelmi jogszabályi előírások betartásával, folyamatosan fejlesztjük a folyamatainkat annak érdekében, hogy biztosíthassuk üzleti partnereink által is elvárt üzleti etikai magatartást.

Tanúsítványaink:

  • 2007 óta
  • 2008 óta
    • ISO 14001- Környezetirányítási rendszer
  • 2018 óta

A vállalat minőségirányítási rendszerének működését a minőségirányítási csoport folyamatos munkája biztosítja. A szakterületeket támogató tevékenység mellett a termékek, folyamatok rendszeres minőségügyi felülvizsgálatát is a terület hajtja végre auditok formájában.