A Bourns Kft stratégiai céljainak megvalósításához – vevői igényeink széles körű kielégítése kiváló minőségű innovatív termékekkel – a minőségügyi területek által végzett tevékenységek jelentős mértékben hozzájárulnak.

A célok megvalósításához az előírásokat a Minőségi Stratégiánk (Minőségpolitika) tartalmazza.

 1. Vevőink és szállítóink megbízható partnerként ismerjenek minket.
  Összes rendelkezésre álló forrásunkat, teljes szakmai és személyi kompetenciánkat felhasználjuk annak érdekében, hogy vevőink elvárásait teljesítsük.
  Beszállítóinkat úgy tájékoztatjuk, hogy termékeink fejlődéséhez hozzájárulhassanak, így aktívan támogathassanak bennünket a probléma megoldásánál.
  A versenytársakkal összehasonlítva jobbak, és gyorsabbak akarunk lenni. Ennek során figyelembe vesszük a saját gazdasági helyzetünket éppúgy, mint a vevőkét.
  Betartjuk a jogi követelményeket a környezetvédelem és a munkavédelem területén is.
  Munkánk minősége garantálja a vállalat sikerességét. A hibákat a termékeinknél és szolgáltatásainknál a nulla hiba stratégia szellemében el kell kerülni. Közösen dolgozunk minőségirányítási rendszerünk folyamatos javításán.
 2. Minden munkatársunk motiváltan dolgozik ezen a feladaton.
  A tevékenységhez nyújtanak támogatást az ISO 9001 és az ISO/TS 16949 szabványok. A “Vállalati kézikönyv”-et ezeknek megfelelően építettük fel és gondozzuk. Ez értékes segítséget nyújt a napi munkánkhoz, és nagy szerepe van a folyamatos fejlesztésben. Ezen túlmenően belső oktatási rendszerünk biztosítja, hogy munkatársaink a mindenkori követelményeknek megfelelő képzéseket kapnak.

Ezen előírásoknak a Bourns Kft 2007 óta tesz eleget.

 

Tanúsítványaink:

 • 2007 óta
 • 2008 óta
  • ISO 14001- Környezetirányítási rendszer

A vállalat minőségirányítási rendszerének működését a minőségirányítási csoport folyamatos munkája biztosítja. A szakterületeket támogató tevékenység mellett a termékek, folyamatok rendszeres minőségügyi felülvizsgálatát is a terület hajtja végre auditok formájában.