Miért dolgozz a bournsnál?

A Bourns neve számos területen ismerősként cseng, mint elektronikai komponensek és
integrált megoldások piacvezető gyártója.

Cégünk nem csak értékeli, de jutalmazza is az egyéni újításokat, fejlesztési javaslatokat. Lelkes munkatársainknak olyan környezetben
biztosítunk kihívást jelentő karrier lehetőségeket, ahol valóban megismerhetik és feszegethetik szakmai határaikat.
Átfogó juttatási csomagunk segíti új karrierutak tervezését és az azokon való elindulást, valamint összhangot
teremt a folyamatosan változó világ és munkatársaink különböző életmódja között.

Amennyiben karriered következő lépését cégünknél szeretnéd megtenni, nézz körbe nyitott pozícióink között:

Vezető beosztásban lévő munkatársaink felelősséggel tartoznak kisebb-nagyobb szakmai területek irányításáért, csapatok építéséért és motiválásáért.

Neked ajánljuk, ha:

 • rendelkezel vezetői személyiségjegyekkel (hitelesség, magabiztosság, szakmai senioritás, stratégiai gondolkodás, meggyőzőképesség, szervezőkészség…stb.)
 • erősséged a gyors és megalapozott döntéshozatal és a felelősségvállalás
 • törekszel a folyamatos innovativitásra

Innovatív tervezésű, kiváló minőségű és rendkívüli értékű technológiai termékeink fiatalos és kreatív mérnökcsapatunknak köszönhetőek.

Mérnökeink nagyfokú önállósággal bírnak, magasan kvalifikáltak és folyamatos szakmai továbbfejlődésükkel közvetetten teremtik meg a biztonságot minden termékünkkel felszerelt autó autóvezetője és utasai számára.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • dinamikus munkatempó jellemez
 • képes vagy önállóan egy innovatív környezetben dolgozni úgy, hogy közben folyamatosan fejlődsz
 • szeretsz mindig egy lépéssel mások előtt járni

Egy vállalat jövője a mérnökein múlik. Új telephelyünkön munkatársaink számára inspiráló, kreativitásra ösztönző környezetet biztosítunk, ami hosszú távon garantálja az új ötletek és innovatív megoldások kifejlesztését.

Neked ajánljuk, ha:

 • fontos számodra az izgalmas, rendhagyó munkakörnyezet
 • helikopter-szemlélet jellemez
 • részese szeretnél lenni egy új szervezet felépítésének

A Bourns Kft stratégiai céljainak megvalósításához – kiváló minőségű innovatív termékek által vevői igényeink széles körű kielégítése – a minőségügyi területek által végzett tevékenységek jelentős mértékben hozzájárulnak.

Minőségpolitikánk előírásainak megfelelően dolgozunk azon, hogy vevőink és szállítóink megbízható partnerként ismerjenek meg minket.

A szakterületeket támogató tevékenység mellett a termékek, folyamatok rendszeres minőségirányítási felülvizsgálatát is a terület hajtja végre auditok formájában.

Neked ajánljuk, ha:

 • lelkesítenek a kihívások
 • feladataidban maximumra törekvő személyiség vagy
 • kiváló problémamegoldó képesség mellett precizitás jellemez

Logisztikai területhez tartozó főbb feladatok a vevői kapcsolattartás, alapanyag beszerzés, termelés tervezés és raktározás.

 

Projekt, széria és non-produktív anyagok beszerzését végzi a beszerzés. Hatékonysági és költségoptimalizálási potenciálok kiaknázásával a szükséges termékeket megfelelő mennyiségben, megfelelő áron és megfelelő időre tudják beszerezni, mindezek mellett beszállítók felkutatásával, megversenyeztetésével, különböző stratégiák kidolgozásával és megvalósításával foglalkoznak, folyamatos piacelemzést készítenek.

Neked ajánljuk, ha:

 • rendszerszemlélet jellemez
 • kiváló koordinációs készségeidet multinacionális környezetben kamatoztatnád
 • határozott, magabiztos fellépésed tárgyalási szintű angol és/vagy német nyelvtudással párosul 

A Bourns Kft alappillére a termelés, amely különböző szegmensek együttműködésével éri el a kiváló minőségű termékeink gyártását. Gyárunkban többféle technológia alkalmazásával dolgoznak munkavállalóink, ezek közé tartoznak például az összeszerelés (kézi-, félautomata és automata), fröccsöntés, SMT beültetés, tisztatéri technológiák.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • monotónia tűréssel bírsz
 • szereted, ha stabilitás vesz körül
 • szeretnél további szaktudást szerezni, vagy a már meglévő szaktudásod nálunk kamatoztatnád

 

 

Cégünk küldetése, hogy globális szinten kielégítsük vevőink igényeit, miközben innovatív tervezésű, kiváló minőségű és rendkívüli értékű technológiai termékeink által stabil piaci növekedést érünk el.

Vevőink elégedettségének fenntartása vevői kapcsolattartó csapatunk feladata, akik ajkai központunkból kezelik a teljes európai piacban felmerülő termékeinkkel kapcsolatos vásárlói igényeket: rögzítik a megrendeléseket, árjavaslatokat tesznek, figyelik a piaci trendeket, támogatják értékesítő kollégáinkat, kezelik az esetleges vevői reklamációkat.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • napi szinten használnád, multinacionális környezetben az általad ismert idegen nyelvet/nyelveket
 • kiváló kommunikációs érzéked magas fokú stressz tűréssel párosul
 • megbízható és lelkiismeretes személyiségjegyekkel rendelkezel

A humánerőforrás komplex és szerteágazó feladatköreit látják el, ők toborozzák és választják ki a betöltetlen munkahelyekre a megfelelő munkatársakat; munkaadói szolgáltatásokkal, bérszámfejtéssel, munkaidő-nyilvántartással, TB ügyintézéssel, adóügyekkel, béren kívüli juttatásokkal, teljesítményértékeléssel és különböző kommunikációs és marketing feladatokkal foglalkoznak.

Ezeken felül a különböző oktatások, tréningek, továbbképzések szervezése is hatáskörükbe tartozik, amelyek munkatársaink személyes karrierfejlődését szolgálják.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • pontos, precíz munkavégzés jellemez
 • ambiciózus, teljesítményorientált és innovatív gondolkodású csapatjátékos vagy
 • kommunikációd többirányú és sok információ között is meglátod az esetleges problémát, melyet kreatív módon oldasz meg

Pénzügyi csapatunk összefogja, koordinálja és kezeli a vállalat pénzügyi tevékenységeit annak érdekében, a vállalat rövid és hosszú távú üzleti céljait elérje.

Tevékenységeik közé tartoznak a könyvelői feladatkörök, a bank-, cash- és travelmenedzsment, a rizikómenedzsment, emellett állami támogatásokkal, adó- és vámügyekkel kapcsolatos ügyintézést is folytatnak.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • különleges vonzalmat érzel a számok világa iránt
 • értékelői, tervezői szemléletű vagy
 • szereted kutatni a meglévő erőforrásokban lévő lehetőségeket 

Az adminisztrációt, vagy a különböző területek támogatását végző irodai munkatársak fontos feladatait látják el a teljes gyári tevékenységnek, hiszen az általuk kezelt adatokon, információkon keresztül tudjuk működtetni belső rendszereinket és ezáltal a vállalatot.  Támogató tevékenységük hozzájárul a vállalat sikeres működtetéséhez.

 

Neked ajánljuk, ha:

 • szívesen dolgozol adatokkal és precízen, pontosan tudod kezelni azokat
 • jó kommunikációs és szervező készséggel rendelkezel
 • nem okoz gondot számodra az önálló munkavégzés

Kapcsolat

Puskás Erzsébet

HR Business Partner

Kovalik Réka

HR generalista - szellemi toborzás

Heiger Anett

HR generalista - szakképzettséget igénylő munkavállalók toborzása

Olasz Piroska

Mentor - operátor toborzás

Tippek, segítségek, lehetőségek

Területekre bontva tudsz keresni magadhoz illő állást! Nyisd le a nyitott pozíciók közül számodra szimpatikus munkakör lapfülét, böngéssz a lehetőségek között és küldd el nekünk önéletrajzod, vagy oszd meg barátaiddal a potenciálokat!

Jelmagyarázó:

Nyitott pozíció

Ha ezt a jelet látod a területnél, akkor az adott pozícióra keresünk kollégát. Ha szeretnél Te lenni ez a munkatárs, azonnal tudsz is jelentkezni csapatunkba;

Jelenleg nincs meghirdetett pozíció

Ha ezt a jelet látod a területnél, jelenleg nincs üres pozíciónk. Ha szeretnél az első lenni, aki eszünkbe jut, mikorra szükségünk lesz új kollégára az adott területen, küldd el pályázatod elérhetőségeink valamelyikére!
630
munkatársunk Téged vár!