BOURNS Inc.

 

1947-ben a kaliforniai Altadenaban Marlan és Rosemary Bourns megnyitotta első kereskedését 35 négyzetméteres garázsukban. Ötletük nyomán új módszert találtak a repülőgépek repülési magasságának pontos meghatározására, megoldván a pilóták addigi egyik kritikus problémáját.

Az első miniatűr lineáris és ívelt mozgású pozícióérzékelő potenciométer kifejlesztésével apró vállalkozásuk olyan globális

társasággá nőtte ki magát, melynek termékei a mai mindennapi élet számos elektronikai területén megtalálhatók.

A Bourns már a kezdetektől harmóniát teremtett a minőség, az érték és az innováció között. 1952-ben szabadalmaztatta a világ első trimmelt potenciométerét Trimpot® védjeggyel. A Bourns kiválóság iránti elkötelezettsége biztosítja termékei és szolgáltatásai folyamatos fejlesztését annak érdekében, hogy minden tekintetben kielégítse a vevői elvárásait.

A felvásárlások és új üzletágak indítása révén folyamatosan bővülő vállalat központja Riversideban, Kalifornia államban található, valamint tizenöt másik telephellyel rendelkezik világszerte, összesen kilenc országban. Termékskáláján jelenleg megtalálhatóak a precíziós potenciométerek, vezérlőpanelek, enkóderek, rezisztor/kapacitor hálózatok, chip ellenállások/tömbök, induktorok, átalakítók, visszaállítható biztosítékok, tirisztor-alapú túlfeszültségvédők, SMD rezisztorok, 5-tüskés védők, ipari jeladók, hálózati interfész eszközök és integrált áramkörök.

www.bourns.com

AUTÓIPARI ÜZLetág

 

A világ számos termelővállalata megbízható partnerként ismeri a Bourns-t. Vevőink igényeit olyan komponensekkel és integrált megoldásokkal elégítjük ki, amelyek számos autóipari alkalmazásba beépíthetőek.

A Bourns tudatában van annak, hogy az autóipari termelő vállalatok teljes megoldásokat igényelnek. A széles komponens palettánk révén vevőink elvárásait messzemenőkig kielégítjük, beleértve a különböző érzékelőket, túláramvédelmi eszközöket, vezérléseket és diszkrét komponenseket. A vertikális integrációnk, termelési kapacitásunk és birtokunkban lévő műszaki know-how biztosítja, hogy a vevői elvárásokhoz gyorsan tudunk alkalmazkodni, miközben optimális ár, minőség és szállítási feltételeket érünk el.

 

http://www.bourns.com/Automotive

Személyautó szenzor megoldások

Teherautó szenzor megoldások